Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Σχεδιάζοντας “το ιδανικό νηπιαγωγείο”


ΕΤΗΣΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΔΙΕ

Σχεδιάζοντας “το ιδανικό νηπιαγωγείο”          
ΕΡΓΑΣΙΑ.ΕΡΕΥΝΑ.ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.ΛΥΣΕΙΣ

Θα ήθελες να αποδείξεις τις σχεδιαστικές σου ικανότητες και να έχεις την ευκαιρία να προβάλεις την δουλειά σου στην κοινότητα του Design?
Πάρε μέρος στον 1ο Φοιτητικό Διαγωνισμό, σχεδιάζοντας για τα παιδιά.
         
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού σας καλεί να σχεδιάσετε 
“το ιδανικό νηπιαγωγείο”

Να αντιμετωπίσετε και να λύσετε τις ανάγκες ενός χώρου, όπου οι γονείς εμπιστεύονται τα μικρά παιδιά, για το 1/3 της μέρας τους. Η πρόκληση είναι να σχεδιάσετε έναν ευέλικτο χώρο και να αντιμετωπίσετε τις ανάγκες της παιδικής κινητικότητας, δημιουργικότητας και του σωστού, υγιούς και καινοτόμου περιβάλλοντος.

Ο φετινός διαγωνισμός επιδιώκει να δημιουργήσετε σχεδιαστικές λύσεις, που ικανοποιούν τις ανάγκες όχι μόνον των παιδιών, αλλά και των εκπαιδευτικών, οι οποίοι απαιτούν ένα ιδιωτικό, άνετο και ασφαλές περιβάλλον, να εργαστούν, να συγκεντρωθούν, να αναζωογονηθούν και να δημιουργήσουν για τα παιδιά, καθημερινά

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν ένα χρηματικό βραβείο, πανελλήνια αναγνώριση και την ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους, στην τελετή απονομής, στην εκδήλωση Interior Designers Gala” της ΕΔΙΕ, το Φθινόπωρο του 2015.



Περισσότερες λεπτομέρειες 20 Οκτωβρίου 2014

1 σχόλιο:

Εκλογές ΕΔΙΕ - Υποψηφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπη 2024-2026

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ Facebook προφιλ https://www.facebook.com/toulinakaranika...